Nova linija CERABOND - za višjo stopnjo zmogljivosti

Kontaktirajte nas za brezplačne vzorce in preizkusite sami! Nove Cerabond rezalne, brusne plošče, lamelni, fiber diski in brusni trakovi, nudijo maksimalno življensko dobo, krajši delovni čas in povečano abrazivnost.

Tyrolit-ov novo razviti sistem CERABOND, nudi optimalno kombinacijo keramične zrnate in abrazivne strukture. Sistem Cerabond preprečuje prezgodnje lomljenje zrn in tako zagotavlja polno moč mletja posameznih zrn.

 

 

CERABOND X groba brusna plošča za jeklo in nerjavno jeklo

Kombinacija keramičnih zrn in našega edinstvenega sistema leplenja TYROLIT zagotavlja stalno agresivnost z neprekosljivo življensko dobo. Cerabond X ostane oster, zaradi česar je najboljša rešitev za brušenje jekla in nerjavnega jekla na vseh področjih.

Ne glede na to ali brusite robove, brusite površinsko ali odstranjujete varilne šive, bo CERABOND X delo opravil hitreje.

Lamelni disk CERABOND X za jeklo in nerjavno jeklo

Lamelni diski, navdušujejo s svojo zmogljivostjo in dolgo življensko dobo. Ponujajo 30 % več odvzema materila v primerjavi s svojimi predhodniki. Novi lamelni diski so idealna rešitev za zahtevne aplikacije na različnih vrstah jekla in nerjavnega jekla.

Fiber disk CERABOND X za jeklo in nerjavno jeklo

Novi fiber disk je vaša najboljša izbira za hitro in učinkovito delo z jeklom in nerjavnim jeklom. S Cerabond X tehnologijo hitreje dsežete svoj cilj in to velja za površinsko brušenje, odstranjevanje varilnih šivov, odstranjevanje rje in razigljevanje.

Kombinacija vroče žganega keramičnega zrna z našim edinstvenim sistemom leplenja zagotavlja trajno abrazivnost in izjemno življensko dobo.