clock
 
 
 

Prodajni program

Obdelava konstrukcij

Oddelek konstrukcij obsežnega znanja obsega od osnovnih raziskav do razvoja izdelka kot so diamantna orodja. Skoraj vsak večji projekt, najsi bo podaljšek tunela, dela na morju ali rušenje nuklearnih elektrarn, mostov in rečnih kanalov - vse se izvaja s pomočjo sistemskih rešitev TYROLIT.
 

Obdelava stekla

Oddelek za steklo ponuja kompletno in popolnoma zaključeno celoto izdelkov najvišje kakovosti pod blagovno znamko Vincent. Diamantna in steklena orodja iz TYROLIT-a so sinonimi z izkušnjami obdelovanja na vseh področjih steklarske industrije. Za vse, od ravnih in votlih stekel do optike in kristalnih stekel, smo vodilni na tem trgu, saj izhajamo iz svojega zgodovinskega porekla v Swarovski Group.

 

Obdelava kovin

Oddelek obdelave kovin ponuja celovite rešitve pri odrezavanju in brušenju jeklenih delov, livarski industriji in konstrukciji reaktorjev. Ena naših najpomembnejših moči kot celote je v optimizaciji pri procesih odrezavanja in brušenja.

 

Obdelava naravnega kamna

Oddelek naravnega kamna nudi najobsežnejše in tehnično razvit obseg izdelkov za industrijo obdelave naravnega kamna po celotnem tržišču skozi vsa leta. Diamantna orodja dajejo prepričljiv dokaz svoje učinkovitosti in edinstvene sposobnosti pri obdelavi marmorja, granita, finega kamna ali pa tudi keramičnih orodij v vseh aplikacijah.

 

Natančne obdelave

Oddelek natančne obdelave nudi obširno celostno rešitev za brušenje komponent, ki morajo ustrezati vnaprej določenim standardom glede dimenzij, geometrij profila ali kakovosti površine. V takšnih primerih se za orodja za brušenje in profiliranje uporabi aluminijev oksid, silicijev karbid ali superabrazivne materiale kot so kubični bronov nitrid (CBN) ali diamant, ki se ju uporabi kot materiala za rezanje.

 

Standardizirana brusna in rezalna orodja - oddelek trgovine

Oddelek trgovine – Standardizirana brusna in rezalna orodja se prodajajo preko mreže distributorjev. TYROLIT lahko zadovolji individualne zahteve kupca skozi širok spekter izdelkov in omogoča maksimalno učinkovitost v uporabi preko treh kakovostnih nivojev SECUR, XPERT in Classic.

 

 

Partnerji

Podjetje za izdelavo brusilnih materialov.

Vodilni proizvajalec na področju rezanja, vrtanja in drugih tehnik za rušenje v gradbeništvu.

Želite več informacij?
Se zanimate za določeno orodje?
Izpolnite in pošljite nam obrazec.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE »